Kielos missar poängen

Katrine Kielos missar idag helt Malin Striwes poäng när det gäller arbetslösheten. Först började vänsterpartiet hävda att kvinnorna drabbas mest. Malin kontrade då med att ”så är det inte alls, det är männen” och nu har alltså Katrine positionerat sig mellan dessa två – det är synd om bägge könen, fast på olika sätt. Dock har Katrine missat Malins poäng:

Män och kvinnor gör sina val. Och det är inte mer synd om det ena könet än det andra. Det som är synd är att vänstern försöker förvanska verkligheten och göra kvinnor till offer när de inte är det.

Gissar att Kielos läste rubriken och nöjde sig med det. Att vänstern aldrig riktigt förstår att det inte ALLTID måste finnas offer och framförallt att man måste dela upp folk i stora grupper (män/kvinnor, arbetande/arbetslösa, friska/sjuka osv) för att sedan ställa dessa MOT varandra (”det är mer synd om DOM än DOM…”). Gnälligt är var det är!