Lotta Gröning har tröttnat…

… på politiken:

Jag tycker det är jobbigt med politiken just nu. Det är nästan som vi befinner oss i en ankdamm. Blocken slåss och anklagar varandra i hårda ordalag men när det kommer till de politiska besluten är skillnaderna oerhört små.

Och jag håller med… i stort iaf. Att skillnaderna har minskat sedan de borgerliga kom till makten (mest för att Alliansen har gått åt vänster) är tråkigt men jag hoppas att det vänder snart – så att det hinner att värka ordentligt till valdagen. Det måste ju finnas ett alternativ till (s) och vänsterblocket.

Men uppmaningen från Lotta håller jag helt och fullt med om:

Gott folk, framtiden får vi fixa själva. Det är nog inte så dumt!

Just det ! Gå ut och tro på dig själv. Lita inte på att politiker skall lösa biffen åt dig och dina släktingar, familj, kompisar, arbetslösa, sjuka, arbetare, direktörer m.fl. All förändring börjar hos DIG och bara DIG. Du kan aldrig skylla något på politikerna om du inte har gjort något själv. Så tro på dig själv och ta makten över ditt liv !

[Aftonbladet]