Så lite tid

Det har varit dåligt med inlägg på senaste… det har varit fullt upp med jobbet (ute och farit) och under helgerna har det blivit landhockey och lite pilnser på kvällarna. Så det förstår ju vem som helst att Gryningsräd får stryka på foten.

Nåja… har iaf (efter landhockeyn) fått bakat frallor och varit ute och joggat min vanliga runda. Återigen på ny rekordtid så det kändes riktigt skönt. Det gäller som sagt att stå på sig och inte fega ut när kroppen böjar säga ifrån.

Frågor som avhandlats under öl-kvällarna har mycket bestått av allt möjligt, men framförallt är vi helt inställda på att faktiskt komma iväg till Dublin. Påsk nämndes och tja – varför inte då.

Inbjudan till skidresa till Hemesdal ligger också i ”inkorgen”. Ska byta bort en landhockeymatch bara så drar vi iväg. Hej-och-hå. Måste dock köpa en ny Jameson innan dess…