Nu vänder det för Sverige

Som Anders Edwadsson har skrivit: det går bättre för Sverige!

Man kan också notera att denna vändning i Sverige skett utan skattehöjningar, förstatligande av bilfabriker, skenande budgetunderskott och en uppsjö ”insatser” av allehanda slag som vissa politiker ropat sig hesa om, medan situationen i länder som ägnat sig åt dylikt fortfarande är dyster eller till och med fortsätter försämras… Se där ett nytt, gott och hårt bevis för den gamla marknadsliberala sanningen om att det bästa är att låta kriser blåsa över istället för att låta försöka politiker och byråkrater ”fixa till” saker!

Detaljhandeln ökar och det ser ut som att vi kanske ganska snart går en ljus framtid till möte – dock på stappliga ben. Men det gör vi redan nu tack vare regeringens linje – inte ”på grund av”. Tänk på det nästa år när du slickar igen valkuvertet!