Jag håller med…

Regeringen har hycklat med utnämningspolitiken – fast om man vänder på det lite: är det bättre att som förra regeringen öppet ståta med att ”vi bestämmer vilka som skall sitta vart” eller som regeringen nu där man iaf försööööker (fast trevande)? Tja, döm själva.

Sedan att vi har ministrar som får avgå för svart barnflicka/städhjälp och TV-licenser är ju pinsamt för Sverige som nation. Något som i stort sätt halva befolkningen på ett eller annat sätt gör? Det visar ju bara på legitimiteten i ovan nämnda skatter/avgifter. *suck* Pinsamt var ordet.

Vad som är ännu mer skrämmande är att om man måste vara så fläckfri för att vara politiker så krävs det att man är yrkespolitiker. Ungomdsförbundet, jobbat sig hela vägen upp på partiets lista och tillslut belönas med en plats i regeringen. Maria Borelius med erfarenhet från styrelsearbete och privat näringsliv hade ju varit en utmärkt handelsminister. I förra regeringen hade vi en finansminister som inte ens hade gymnasiebetyg i matematik – välkommen till Sverige!

[Luciano Astudillo]