Är det någon som är förvånad?

Det borde man egentligen inte bli. Det är ju faktiskt sunt förnuft – låter man barn (gäller även människor) få testa på grejer så lär dom sig vad som är farligt och inte. Överbeskydderi leder helt enkelt till att man inte blir van med att hantera faror och knepiga situationer… så låt ungarna lunta lite :)

  • Henke

    Lol .. Det är därför svenskarna är det enda folk i världen som inte kan hantera droger ännu… Vi har förbud och maffiastyrd försäljning där andra länder har lärdomar, erfarenhet och effektiv kontroll.. 😉

  • http://www.gryningsrad.se Gryningsräd

    Nja, det finns väl rätt många andra folk som inte klarar det… men jag får ändå ge dig halvrätt där. Vi ser bara förbud som lösningar på problem – skademinimering är vi oerhört dåliga på. Gäller inte bara droger…