Come-back

Shit va’ dålig jag är på att blogga… men man får väl hoppas att det blir bättre när man börjar jobba 🙂 Nattvakten ombord kan bli lite långtråkig ibland. För att sammanfatta…

Jag skall börja som 2:e fartygsingenjör ombord på Stena Germanica (Göteborg-Kiel). Börjar 29 december och kommer från då att jobba 10 dygn på och sedan vara ledig 20 dygn. Rätt okej deal…

Obama blev president i USA. Det lustiga är att ingen vet något om Obamas politik mer än ”change”. Ska bli spännande att se hur detta slutar… Jag har ingen uppfattning om läget i USA och att välja mellan Obama och McCain kan jag nog inte göra. Dock – om jag måste välja – så blir det McCain baserat på information som jag har hittat på diverse bloggar här och var.

Svensk politik – förtroendet för regeringen ökar. Förtroendet för Reinfelt ökar. Och oppositionen med Mona i spetsen sjunker. Men det var många med mig som hade misstänkt detta – när Mona väl började prata så sjönk siffrorna. Och debaklet med (mp) och (v) har ju inte hjälpt till. Och regeringen har skött finanskrisen exemplariskt (förutom Borgs idiotiska uttalande om att bankdirektöres bonusar hindrar bankerna att sänka räntan).

Har bokat semester – åker nästa fredag. 1 vecka i Tunisien. I Sousse närmare bestämt… så jäkla skönt ska det bli. 1 vecka, all-inclusive, sol (hoppas jag) och bara umgås med C.

Återkommer med fler inlägg snart…!