Joggingtur

Visst är det skönt att jogga? Ny runda idag i småregn och allmänt småkallt väder. Men ändå skönt. Riktigt skönt. Den enda tröskeln riktigt är att just BÖRJA byta om till träningskläder – sedan går allt som en dans. Riktigt gött att ge sig ut och springa. Har också kommit underfund med att det är skönare att jogga utan musik. Jepp – du såg rätt: ingen iPod här längre.

Man hör världen runt omkring sig, stegen, sina andetag (rätt flåsigt blir det), vinden, bilarna, regnet. Skönare än musik måste jag erkänna. Trodde aldrig att jag skulle tycka så.

Nu måste jag se till att mitt genomsnittliga tempo höjs under rundan. Springer en slinga på ca 7,5 km. Nu blir det dock att man får stressa sista biten eftersom man inte vågar att ta i tidigt under rundan. Men det är väl också sådant som man lär sig under tiden. Ska bara ge mig tusan på att göra det också. Huvudet måste med också!