Nystart / Fresh new start

Detta kommer att vara det enda inlägget med dubbla språk / This will be the only post with two languages…

Kommer att försöka komma igång igen med skrivandet. Får se hur det går, men skall i alla fall ge det en chans. Varför? Egentligen började som en tanke att dela med mig av de projekt som jag sysslar med på vår segelbåt – både mekaniska och elektroniska. Dock vill jag nå ut till en bred publik, så dom inläggen kommer att vara på engelska. Inlägg som är strikt svenska, typ om jag gnäller om politik eller Corona, så blir det på svenska. Inlägg på svenska får ettiketten ”Svenska” och går lätt att hitta i menyn.

Will try to get a fresh new start of my blog. Why in English then? Well, the thought of a restart springs from that I want to share my small projects on our sailing yacht (both mechanics and electronics) and this to any broarder audience. So, then I must write in english. Other posts regarding politics or Corona will be in swedish since this is my native language and I recon that nobody is interested in hearing me rant about swedish internal affairs. All english posts will be labelled ”English” and can be easy accessible from the top menu.