Hur länge skall han orka?

Och så är det dags för nästa tur i skyttevärnskriget inom (S). Nu är det Björn ”Norge är den sista Sovjet-staten” Rosengren som har yttrat sig om en middag med Sven-Erik Österberg och Tomas Östros – vilka bägge vägrat uttala sitt förtroende för Juholt. Rosengren har sedan lyckats prata lite för mycket framför en påslagen mikrofon och så var cirkusen igång

”Ja, alltså Juholt måste ju gå”

Och när man yttrar de orden under en intervju där man berätta om en middag där man pratar om ”partiets förfall” står det väl rätt klart att orkanen inom (S) fortsätter med samma styrka som förut. När uppgifter dessutom kommer om att Jämtin hade en plan om nu Juholt blev avsatt blir väl stödet för Juholt extra tydligt.

Det sker samtidigt som regeringen är totalt idéfattigt och där Reinfelt har typiska Göran Persson-fasoner. Synd att det inte finns en opposition värd namnet.