Inkonsekvent saltande av Baylan

Regeringen leder i Skops nya opinionsmätning – 48,6 mot 44,7 procent. Detta är självklart glädjande, men det är ju som sagt bara en mätning. Hur mycket kan man lita på dom? Socialdemokraternas partisekreterare Ibrahim Baylan kommenterar såhär:

Jag tycker att man kan ta sådana här sommarmätningar med en nypa salt. Men jag tror att det kommer att bli ett jämnt val och vi kommer att ladda med allt vi har för att få en ny regering, säger han.

Annat lät det den 10 juni, då en opinionsmätning gav en ledning till de rödgröna 50,7 mot 44,2 procent.

Svenska folket gillar inte regeringens politik som gett utslagning och ökade klyftor

Vända kappan efter vinden? Politiker…

Tillägg: (SD) kommer i denna undersökning in i riksdagen med 4,0 procent (oooh, på gränsen!). Tyvärr riskerar vi att få in ett missnöjesparti i riksdagen och detta pga av att de 7 sittanden partierna vägrar ta i integrationsfrågan ELLER diskussionen med (SD). Jag hoppas på att Piratpartiet kommer in, fast kommer dock inte att rösta på dem. Viktigare med en borgerlig regering i fyra år till… integrationsfrågorna tror jag – tyvärr – är en generationsfråga, så när dinosaurierna i riksdagen droppar av och datorgenerationen kommer in.