Är du osäker på Sahlin?

Läs då först Johan Ingerö:

Detta går ju inte ihop. I det första svaret säger hon att inkomstskatten måste upp, trots att hon enligt egna uppgifter inte har räknat på kostnaderna och därför inte heller kan veta om den måste upp. I det andra svaret ger hon det mer rimliga svaret att ROT-avdraget är tänkt som en tillfällig stimulans i dåliga tider.

Socialdemokraternas ekonomiska politik kan därmed sammanfattas som följer:

Skattesatserna är skrivna i sten medan de faktiska intäkterna, genom diverse avdrag som införs och avskaffas beroende på dagshumör, är förhandlingsbara. Den principiella ståndpunkten är att ingen har rätt till sina egna pengar och att skatten ska höjas, inte för att den inte drar in tillräckligt utan för att den definitionsmässigt är för låg.

sedan Fredrik Segerfeldt:

Måtte denna kvinna aldrig få representera Sverige, någonstans, någonsin.

Och om du undrar, nej, det beror INTE på att hon är kvinna.