Detta vill jag se i Göteborg !

Uppfiskat via GPTV:

Det är helt enkelt något så genialt som en bar där öldrickarna har pedaler vid varje plats och hjälper på så sätt ekipaget runt Amsterdam – samtidigt som man kan klämma sig några kalla. I varje bar ”ingår” det 30 liter öl samt en chaufför – någon måste ju vara nykter liksom. För några extra penningar kan man också få baren utrustad med kareoke.

2 timmar i baren för 20 personer så betalar man 23,75 euro. Helt okej för en upplevelse som detta enligt mig. Lägg till 5 euro per skalle så får du sjunga också. Undrar hur det blir när man trampar. Kanske man bara kan sjunga Supertramp (häpp!) eller Bicycle race (dubbel-häpp!).

När får man se detta i Göteborg tro? Misstänker aldrig eftersom man man måste ju kunna köpa mat om man säljer öl och att man inte heller får dricka på allmän plats.

Läs merhttp://beerbike.co.uk/