Då fick vi veta det…

Om (S) kommer till makten BLIR det skattehöjningar.

”Vi stänger inte heller dörren för att det kan behövas ytterligare skatteförändringar. Krisen är djup – och alla måste ta sin del av ansvaret”, skriver de.

Det kommer väl att bli som med värnskatten – som också var en extraordinär åtgärd – när ”krisen” har lagt sig kommer skattehöjningarna att finnas kvar och den enligt vänstern optimala skattenivå på 32%+32% (arb.avgift samt inkomstskatt) blir äntligen återställd.

Med de 5 miljarder som åtgärden innebär kommer att betyda slutet för krisen i Sverige. Då får vi världen bästa skola igen, gratis tandvård, bättre integration, fantastiska bilföretag, jämlikhet för alla, 80% av lönen för 80%, en massa vindkraft och ingen arbetskraftsinvandring. Precis vad Sverige behöver

[SvD] [DN]